SKlogo

11juli

missie van SKIBRA:
Zorgen dat kinderen geen straatkind worden.

07-07-2004


Triathlonteam loopt “Ironman” voor SKIBRA
Zoals reeds eerder vermeld zal het triathlonteam Wiertz – Ron for Run, bestaande uit de Limburgers Pieter Zeijen, Peter Hendrix en Ad Klein, deelnemen aan de Ironman Germany in Frankfurt.  Op de valreep doen zij wederom een oproep om hun te leveren prestatie te sponsoren.

WAT HOUDT DE IRONMAN IN?
Dit is een hele triathlon (3,8 km zwemmen – 180 km fietsen – 42 km hardlopen), waarvoor in de afgelopen tijd menige trainingskilometer is afgelegd. In totaal zo’n 10 à 12 uur sporten. Het team was als trio aanwezig op de het Open Nederlands Triathlon Kampioenschap te Stein van 18 tot 20 juni die voor hen de laatste zware ‘training’ werd gezien. De laatste twee weken waren een periode van relatieve rust waarbij de accu goed opgeladen moest worden om de wedstrijd goed te kunnen volbrengen. Er volgen nog een aantal lekkere rustige trainingen die niet te lang meer zijn. Langzaam hebben de atleten ook geen zin meer om te trainen wat meestal een goed teken is. Dit geeft aan dat het lichaam en de geest er klaar voor zijn.

In de laatste week wordt er door de atleten vooral veel gerust en worden er nog wat rustige trainingen afgewerkt. Op vrijdagmorgen vertrekken ze naar Frankfurt om daar eerst de wedstrijdbespreking bij te wonen en daarna de pasta party, waar ze calorierijk voedsel krijgen. De zaterdag staat dan in het teken van het klaar maken van de wedstrijdspullen en het plaatsen van de fiets in de wisselzone
.

logo
OPROEP VAN DE ATLETEN
Op zondagmorgen zeven uur is dan de start van de wedstrijd die in Frankfurt wordt aangeduid als ‘de langste dag’.  We hopen dan na zo’n 10 tot 12 uur sporten de finish te behalen. Hiermee is dan ook een belangrijk punt voor Skibra bereikt. Onze sponsoring heeft dan hopenlijk een leuk resultaat opgeleverd. Wij hopen in ieder geval dat dit het geval is. WIJ WILLEN GRAAG LOPEN VOOR DE JUFFEN VAN DE ESCOLA DOS ANJOS. Laat ons daarom niet met lege handen staan, maar steun ons en daarmee een heel goed doel. Wat dacht u van 10 cent per Km? Of 1 Euro per uur? Maar net als bij sporten geldt hier: Niet de hoogte van de bijdrage is het belangrijkste, maar het MEEDOEN. U bent natuurlijk helemaal vrij in het vaststellen van uw sponsorbijdrage, die u kunt overmaken op postgiro 208356 van Stichting Kinderzorg Brazilië te Eijsden onder vermelding van IRONMAN. Zo weten wij dan later, wat we bij elkaar gesport hebben…..!”


Groetjes,
De leden van “Triteam Wiertz – Ron for Run”
Ad, Pieter en Peter


  Ironman