SKIBRA

NIEUWS
26-02-1996

VASTENAKTIE
Vanaf 21 februari loopt alweer de VASTENAKTIE 1996. Evenals vorig jaar zal de opbrengst weer ten goede komen aan Lar do Garoto, het projekt waar SKIBRA in 1995 mee startte.

Na de succesvolle verbouwing van Lar do Garoto in 1995 gaat SKIBRA natuurlijk verder met hulp aan de 'crêche' en het realiseren van betere leefomstandigheden voor de kinderen. Behalve hulp bij inrichting, voeding, scholing, lesmateriaal, en kleding voor Lar do Garoto wil SKIBRA in 1996 verder gaan in de wijk Santo Amaro. Binnen de krottewijken herkennen we de vrouwen als belangrijkste organiserende en bindende factor. Wij willen de vrouwen(vereniging) in de wijk Santo Amaro (waar de kinderen van Lar do Garoto vandaan komen) helpen door met kursussen en voorlichting, hun levensomstandigheden te verbeteren, werk te vinden, inkomen te verbeteren kortom: beter voor zichzelf te kunnen zorgen en niet voortdurend honger te hebben.

Dit gaat niet van vandaag op morgen. Daarom is SKIBRA blij met de blijvende ondersteuning door de Eijsdense bevolking. We menen dat dit projekt, bestrijden van de honger, een uitgelezen doel is voor de VASTENAKTIE. Op 9 maart a.s. gaan we daar in de gezinsmis dieper op in.

 

Stichting Kinderzorg Brazilië:
Klimmerseind 4, 6245 HH Eijsden
Telefoon/fax: (043) 409 80 34
e-mail: skibra@bigfoot.com
Rabobank Eijsden: 11.50.83.413