SKIBRA

NIEUWS
02-04-1996

Emotie
Van diverse zijden mochten wij complimenten ontvangen voor de gezinsmis op 9 maart j.l. Hiermee zijn we uiteraard heel blij. Bijzonder was het compliment voor de Torenhaantjes. Een braziliaanse die de mis bijwoonde vertelde ons na afloop dat ze zeer ge-emotioneerd was door de presentaties en de mooi vertolkte braziliaanse liedjes. En dat het fantastisch is dat zulke missen mogelijk zijn.

Presentatie
Op 18 maart mocht SKIBRA op het Jeanne d'Arc College Maastricht-Gronsveld aan 180 leerlingen haar werkzaamheden in Brazilie presenteren, en hoe de bijdrage van de sponsorloop besteed is in Brazilie. Daarbij is ook ingegaan op de historische achtergronden en de duurzame hulp die SKIBRA in Santo Amaro geeft. Wij hopen dat er een blijvende band mag groeien tussen deze scholengemeenschap en Lar do Garoto.

Lar do Garoto
Deze week ontvingen wij van ons bestuurslid Yolanda foto's van de creche Lar do Garoto zoals die er uitziet na de verbouwing. Deze zullen binnenkort gepresenteerd worden. Ook met het door haar opgezette correspondentieprojekt gaat het goed. De eerste briefwisseling is op gang gekomen, zowel met 'De Cramignon' als met 'scholengemeenschap St. Michiel' in Geleen.

Hemel
Het Jongerenkoor studeert inmiddels fanatiek op het lied 'This could be Heaven' ('Dit kon de Hemel zijn') om dat met Pasen als afsluiting van onze vastenaktie te zingen. Vergeet ons alstublieft niet en breng met Uw vastenoffer de 'Hemel' wat dichter bij Lar do Garoto en de gezinnen van Santo Amaro.

 

Stichting Kinderzorg Brazilië:
Klimmerseind 4, 6245 HH Eijsden
Telefoon/fax: (043) 409 80 34
e-mail: skibra@bigfoot.com
Rabobank Eijsden: 11.50.83.413